Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında özen edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

 Binanın şerik merdivenlerinin yangın ve özge acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak onaylama edilir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Z tipi yangın merdivenleri stabil kollu niteleyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Erdemli mimarilarda ani durumlarda insanların hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayıcı en sağlıklı yangın merdivenidir.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nefer nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına tek çıkış yeterli akseptans edilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin çıkmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını sağlamlar.

üste, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın merdiveni bapları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren yahut engelleyen özel baplardır.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Spiral yangın merdiveni Yangın Kapısı ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page